Activiteiten

Informatie
Bij ons kunt u uitstekend terecht voor zowel kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en familiedagen.
Outdoorlasergamen

Geschikt voor:
Kinderfeestjes Teamuitjes Vrijgezellenfeest

Outdoor Lasergamen, the real call of duty experience, gamen in het bos met handguns, sniperguns, shotguns en handgranaten op een echt battlefield.

Ons lasergameterrein ligt midden in de bossen op de Veluwe en is in samenwerking met een peloton genietroepen van de landmacht ontworpen en ontwikkeld. We hebben echte bunkers, echte loopgraven, een wachttoren en professionele schuilplaatsen. Lasergamen op ’t Campvelt zorgt gegarandeerd voor een unieke ervaring! Naast de originele lasergame bieden wij ook de spectaculaire GPS-laserhunt en het lasergame tournament aan. Deze activiteiten bieden een extra uitdaging om uw dag nog uitdagender te maken.

Voor meer uitgebreide informatie: www.outdoorlasergamen.com

GPS Treasure Hunt

Geschikt voor:
Teamuitjes Vrijgezellenfeest

Wie vindt als eerste de grote schat?
Op moderne wijze met uw collega's, familie of vrienden de natuur in.

  • We verdelen de groep in groepjes van 4 personen
  • Elk groepje krijgt een Garmin Etrex Euro, een "handsatellietnavigator"
  • U gaat met de "Garmin", na uitleg, op zoek naar 6 plaatsen in de schitterende natuur rondom 't Campvelt. Deze zogenaamde "waypoints" hebben wij van tevoren geprogrammeerd in de Garmin.
  • Op deze waypoints moet u (geheime) opdrachten uitvoeren. Op elk waypoint vindt u op die manier informatie over de locatie van de grote schat, de groep die deze het eerst te pakken krijgt, heeft gewonnen en mag de schat verdelen.
  • U maakt zo op speelse wijze een heerlijke wandeling van ongeveer 5 km door het prachtige natuurgebied de Haere, waar onze accommodatie gevestigd is.

Prijs overzicht
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden?
Wij helpen u graag.

Adres
Verlengde Haerderweg 29
8085 RJ Doornspijk
Reserveren: 06-23401896
E-mail: info (@) campvelt.com