Omgeving

Informatie
Hieronder vindt u foto's, links en adressen van bezienswaardigheden / activiteiten in de directe omgeving van 't Campvelt.
 • Zandverstuiving
  Afstand: 100 METER
  Zandverstuiving

  Een fantastische omgeving naast 't Campvelt de zandverstuiving de Zoom. Een klein stukje lopen naar de zandverstuiving. Achter de zandverstuiving vindt u de Doornspijkse Heide. Toegankelijk via een hek.


  VVV
 • Heide
  Afstand: 150 METER
  De Heide

  Achter de accommodatie de Heide, een natuurlijk landschap met veel verschillende landschapselementen (nat- droog, duinen, zandverstuivingen, grasvlakten, groepjes bomen, vennen); heide is een altijd groene dwergstruikenformatie, gedomineerd door struikheide of dopheide, zonder of met weinig bomen en struiken en met een doorgaans goed ontwikkelde moslaag.


  VVV
 • Outdoorlasergamen
  Afstand: 0 METER
  Outdoorlasergamen

  The real call of duty experience, gamen in het bos met handguns, sniperguns, shotguns en handgranaten op een echt battlefield. Ons lasergameterrein ligt midden in de bossen op de Veluwe en is in samenwerking met een peloton genietroepen van de landmacht ontworpen en ontwikkeld.


  Website
 • Brasserie Dennenrhode
  Afstand: 700 METER
  Brasserie Dennenrhode

  Op het naast ons gelegen Bospark Dennenrhode kunt u in de Brasserie lekker eten of gezellig wat gaan drinken. 5 minuten lopen van onze accommodatie.


  Dinerkaart
 • De Hoksenberg
  Afstand: 2 KM
  Openluchtzwembad De Hokseberg

  Zwembad de Hokseberg is het leukste openluchtzwembad van de Veluwe. Het zwembad is goed bereikbaar en nabij Wezep, Nunspeet en Elburg. Bij ons kunt u rustig baantjes trekken in het grote bad, maar Zwembad de Hokseberg biedt ook veel ruimte voor vrij gespetter.


  Website
 • De Zandenplas
  Afstand: 6 KM
  Recreatieven De Zandenplas

  Middenin de eeuwenoude bossen van de Veluwe ligt recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet. Het fijne zandstrand, de lig- en speelweide en de diverse voorzieningen maken Zandenplas tot de ideale plek voor een dagje uit.


  Website
 • De Brake
  Afstand: 6 KM
  Subtropisch Zwembad de Brake

  In ons subtropisch zwemparadijs bieden wij u drie spectaculaire glijbanen, een peuterbad, een Turks stoombad, jetstreams, hot whirlpool kruidenbaden, zwemfeestje etc. Kortom: Plezier voor Jong en Oud!


  Website
 • Midgetgolfbaan Elburg
  Afstand: 4 KM
  Midgetgolfbaan Elburg

  Onze gezellige midgetgolfbaan is voorzien van een ruim terras, waar het goed toeven is na gedane inspanning. De baan is uiteraard verlicht zodat u ook ’s avonds nog een balletje kunt slaan.


  Website
 • Elburg Vesting
  Afstand: 4 KM
  Elburg Vesting

  Prachtig gelegen aan de randmeren ligt één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes: ELBURG; een stad met een grote monumentendichtheid, sfeervolle horecagelegenheden en diverse toeristische ondernemers. Vroeger was het zelfs een welvarende Hanzestad. Elburg is dè perfecte plek voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars.


  Website
 • Walibi World
  Afstand: 12 KM
  Walibi World

  Walibi Holland is een attractiepark, gelegen in Biddinghuizen (gemeente Dronten) in de Nederlandse provincie Flevoland.


  Website
Op 't Campvelt kunt u ook terecht voor: Outdoorlasergamen, Boogschieten, Mountainbike clinics, GPS Tochten, Survival / teambuilding activiteiten.
Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden?
Wij helpen u graag.